Křest audioknihy Hory a nekonečno

Křest audioknihy Hory a nekonečno

Křest audioknihy Hory a nekonečno

Máme za sebou další křest!

Tentokrát jsme na svět přivedli audioverzi oblíbené hikerské knihy Hory a nekonečno od Viktorky Rys, která knihu vlastnuručně namluvila. A protože se zrovna vrátila z cesty po Arménii, kde podle vlastních slov „zažila dobrodružství jako prase,“ vytasila se na návštěvníky křestu s čerstvou přednáškou o putování touhle třetí zakavkazskou zemí. Děkujeme všem, kdo se na křest přišli podívat!

Kniha Hory a nekonečno vypráví o sedmimesíční cestě pěšky přes Kavkaz od Černého moře v Gruzii ke Kaspickému moři v Azérbájdžánu. Najdete v ní spoustu veselých ale i napínavých příběhů a rozhovorů s místními obyvateli, doplněných pozorováním toho, jak se při osamělém čase v horách proměňuje poutníkovo vnímání věcí a životních hodnot. Dozvíte se, jak se autorka vyrovnávala s pozorností, kterou osamocená žena na cestách vzbuzuje, se strachem, hladem, nepřízní počasí a byrokracií. V režii Karolíny Škápíkové čte autorka Viktorka Rys, originální hudbu složil Jan Neruda.

Jestli se i vy chcete nechat vtáhnout do děje novým zpracováním tohohle poutavého cestopisu, audioverzi si můžete objednat na našem shopu. bwtshop.cz

BWT Bros s.r.o.
U Hostavického potoka 17
198 00 Praha - Hostavice
IČO: 09898654
DIČ: CZ09898654
+420 777 823 881