Slávek Král vydává svou novou knihu u BWT Books

Slávek Král vydává svou novou knihu u BWT Books

Slávek Král vydává svou novou knihu u BWT Books

V BWT books rodině vítáme nového člena. Vlastně ne jednoho, ale hned dva. Svou novou knihu u nás vydá Slávek Král a k němu už neodmyslitelně patří i čtyřnohá cestovatelka Corey.

Corey už v 5 měsících procestovala 17 zemí Evropy (z toho 4 nelegálně) a je veleúspěšná stopařka. Slávek přednáší o cestování, vystupuje na největších cestovatelských festivalech, pořádá svůj vlastní „Travel Stand-up festival“, vystavuje svoje fotografie a je zapsán v knize rekordů za největší vzdálenost ujetou autostopem. O svých cestách napsal první knihu „Stopařův průvodce zeměkoulí“, která shrnuje to nejlepší a nejbláznivější za 8 let putování po světě.

V nové knize s názvem „Stopem se psem: do Japonska bez Japonska“ Slávek opět dokazuje, že je Králem autostopu. Tentokrát ho posunul o další level. Jak se stopuje v zemi, kde autostop oficiálně ani neexistuje, a ještě k tomu se psem? Již asi tušíte, že tahle cesta bude plná nástrah a překvapení. Slávek míní, byrokracie mění. Sen o cestování v Zemi vycházejícího Slunce vyměnil za náročnou pouť po zemi tisíce razítek. Místo Japonska nakonec křížem krážem projel Rusko, aby skončil vyhoštěn v Kazachstánu. Jak tohle jen dopadne?

Slávek navíc o svých zážitcích nejen píše, ale i točí videa a kreslí. Knihu tak doprovází autorské ilustrace, odkazy na videa a úniková hra, kterou napsal život (a Slávek) sám.

My už se nemůžeme dočkat, až budeme držet první výtisky v rukách. A co vy?

Kniha vychází 24. října a již nyní ji můžete zakoupit v předprodeji na: https://bwtbooks.cz/kniha/slavek-kral-stopem-se-psem

Bláznivé cesty Corey a Slávka můžete sledovat zde:
http://slavekkral.cz/
https://www.facebook.com/slavektravelblog
https://www.instagram.com/coreytraveldog

BWT Bros s.r.o.
U Hostavického potoka 17
198 00 Praha - Hostavice
IČO: 09898654
DIČ: CZ09898654
+420 777 823 881