Nasraná Máma míří na divadelní prkna

Nasraná Máma míří na divadelní prkna

Nasraná Máma míří na divadelní prkna

Knihy "Nasrané mámy" se od podzimu 2024 mění v divadelní hru! Oslovilo nás Horácké divadlo v Jihlavě, které na motivy knih připravilo one woman show. Hra bude od podzimu zařazena do programu jihlavského divadla, ale pokud nechcete vyrazit na vysočinu, máme pro vás řešení.

PRAŽSKÁ PREMIÉRA
Připravili jsme samozřejmě i speciální pražskou premiéru, která se uskuteční 30. října v Klubovně 2. patro (Dlouhá 37, Praha 1). Těšíme se, že se tam s vámi uvidíme!

Za prvních 24 hodin se prodaly dvě třetiny kapacity. Jsme za takový zájem moc vděční a nezapomeňte si pořídit vstupenky dokud ještě jsou.

VSTUPENKY seženete zde

NASRANÁ MÁMA - LÁSKYPLNĚ NASRANÝ STAND-UP NEJEN O MATEŘSTVÍ
Nasraná máma je původně nekorektní blog pro zpruzené matky (slovy jeho autorky), který s humorem a ironií sobě vlastní napsala Tereza Maroušková. Posléze tento “humorný žalozpěv ženy coby oběti reprodukce” vyšel také knižně – ve dvou dílech s titulem Nekorektní průvodce těhotenstvím od početí k porodu a Nekorektní průvodce prvním rokem mateřství. Jestli si taky někdy nevíte rady, připadáte si nemožná a neschopná a necítíte se v těhotenství a na mateřské nijak zvlášť happy a komfortně – nebo se někdy cítíte jako královna a někdy jako kráva - vítejte v klubu! Ať už tyto pocity právě prožíváte nebo se na mateřskou někdy v daleké budoucnosti chystáte, nebo chcete zůstat single a bezdětná, nebo si to celé martyrium chcete připomenout a konečně se mu zasmát, nebo chcete udělat hezký večer těhotné kamarádce či otci svého dítěte, nebo jste muž a chcete pozvat ženu na rande, přijďte na pražskou premiéru do prostor Klubovny 2. patro na víno, pivo, kávu (podle své chuti) a na Terezu Gerstner Otavovou v komedii Nasraná máma. Pánové se vůbec nemusí bát, naopak jsou velice vítáni – třeba konečně pochopí, cože se to vlastně jeho milované rozbouřené ženě / přítelkyni / partnerce zrovna děje."

NASRANÁ MÁMA - LÁSKYPLNĚ NASRANÝ STAND-UP NEJEN O MATEŘSTVÍ
30. října 2024
Klubovna 2. Patro, Dlouhá 37, Praha 1
https://foxticket.cz/akce/nasrana-mama-standup-premiera-praha

Máme z toho obrovskou radost a moc se na představení těšíme.

Honza, Vláďa a Terka.

BWT Bros s.r.o.
Podnikatelská 558, Běchovice
190 11 Praha 9
IČO: 09898654
DIČ: CZ09898654
+420 777 823 881