Nová kniha s příběhy současné migrace "Do Hranice Čisto"

Nová kniha s příběhy současné migrace

Nová kniha s příběhy současné migrace "Do Hranice Čisto"

Máme velkou radost, že můžeme představit nejnovější přírůstek do naší knižní rodiny – debutovou knihu "Do Hranice Čisto" od mladých talentovaných autorů Vojty a Kuby. Tato kniha je nyní dostupná v předprodeji a nabízí jedinečnou příležitost podpořit autory, získat knihu za speciální cenu a zároveň přispět na dobrou věc.

O Autorech
Vojta a Kuba jsou dva mladí muži, kteří se potkali při studiích mezinárodního rozvoje v Olomouci. Jejich společná vášeň pro cestování a humanitární práci je přivedla na mnoho dobrodružství, které nyní sdílí ve své knize.

Vojta je žurnalista, houslista a cestovatel. V současnosti studuje doktorát na Univerzitě Palackého a má za sebou také studium na univerzitě v Edinburghu. Své zahraniční reportáže publikoval v týdeníku Respekt a dalších médiích, kde psal o válečné Východní Ukrajině, Západní Sahaře nebo tanzanském venkově.
Kuba je humanitární pracovník, který pracoval s běženci na bosenských ulicích, v srbských pohraničních squatech a v oficiálních detenčních táborech na řeckém ostrově Lesbos. Jeho zkušenosti z terénu dodávají knize autentičnost a hloubku.

Anotace Knihy: Do Hranice Čisto
"Do Hranice Čisto" nabízí strhující pohled na pouť migrantů z Blízkého východu do Evropy, vyprávěný přímo očima těch, kteří tuto cestu podnikli. Příběhy Ahmeda, mladíka z Afghánistánu, Zahry, syrské ženy, a Josepha, pastora z Konga, čtenáře provedou íránskými pustinami, středozemním mořem i albánskými horami. Tito tři hrdinové sdílejí své strasti života v ilegalitě, pašování lidí, uprchlických táborů a nebezpečných útěků přes hranice.

PŘEDPRODEJ podpoří autory i organizaci Člověk v Tísni
Dnešním dnem startuje předprodej této úžasné knihy. Předobjednávkou knihy nejen podpoříte práci Vojty a Kuby, ale také přispějete organizaci Člověk v tísni. Navíc můžete knihu získat za jedinečnou cenu a každou předobjednanou kopii autoři osobně podepíší. Kniha oficiálně vyjde 15. října 2024.

Jsme hrdí, že můžeme přivítat Vojtu a Kubu do naší rodiny BWT Books. Jejich kniha "Do Hranice Čisto" je více než jen příběh; je to svědectví o odvaze, lidskosti a neuvěřitelných cestách, které podnikají ti, kdo hledají nový domov. Neváhejte a předobjednejte si svou kopii ještě dnes!

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na vaše ohlasy!

Honza & Vláďa
BWT Books

BWT Bros s.r.o.
Podnikatelská 558, Běchovice
190 11 Praha 9
IČO: 09898654
DIČ: CZ09898654
+420 777 823 881